EREDMÉNYEKET SZERETNÉL? ITT A HELYED.

Nem elég csak leírni a céljaidat. A legnehezebb feladat haladni velük.

Tudd meg a KÖNYVEMBŐL:

 • Hogyan lehetsz 50%-al eredményesebb, igényesebb a céljaidat illetően.
 • Mi az, amitől VALÓBAN fejlődni fog az önbizalmad, és az önbecsülésed.
 • Hogyan váltsd le a rögzült gondolkodást, és alakítsd ki a fejlődési szemléletmódot.
 • Hogyan fejleszthető az Érzelmi Intelligenciád, és hogyan fogod hasznát venni.
 • Hogyan érheted el az eudaimonikus boldogság legmagasabb szintjét.

VÉLEMÉNYEK A KÖNYVRŐL:

A könyv hatására ma megírtam a tartalomjegyzéket és a tervet a portfóliómhoz. Olyan apró lépésekre lebontottam, hogy már magam is elhittem, hogy képes vagyok megtenni az első majd a második, harmadik, stb. lépést. Így odáig jutottam, hogy már teljesen átlátom, hogy hogyan tovább és így ez beindított egy siker spirált. Pedig hónapokig halogattam az elkezdését, mert olyan nagy projektnek tűnt, hogy azt se tudtam, hogy kezdjem el...

Erzsébet

Hihetetlen! Többször is elolvastam a könyved, szerintem nagyszerű, olvasmányos és rendkívül hasznos!!  Lassacskán, de egyre jobban haladok, hogy végleg abbahagyjam a halogatást, és egyre több célomat valósítsam meg! Köszönöm!!

Balázs

MIÉRT LEHET EZ A LEGFONTOSABB OLVASNIVALÓD?

 • Mert eleged van a süket dumából, motivációs szövegekből, és végre tenni is szeretnél a sikeredért.
 • Konkrét megoldásokat, példákat, és lépéseket szeretnél a személyes fejlődésedhez.
 • Végre eredményeket szeretnél látni az önbizalmad és önbecsülésed fejlődésében.
 • Tudatos, magabiztos, felelősséget vállaló emberré szeretnél válni, aki nem fél kihívásokat vállalni.
 • Fontos számodra a jövőd és van benned némi bátorság, hogy belevágj az önmegvalósításba.

AMIVEL GAZDAGABB LESZEL

 • Nem csak motivációt ad, hanem tudást is!

  Az elméleti tudás és megértés az alapköve a fejlődésnek. Ha tisztában vagy a folyamattal, akkor gyorsabban hozod meg a döntéseidet. Nem elég pusztán a motiváció ahhoz, hogy személyes fejlődést érj el.

 • Nagyszabású kutatás eredménye

  Rengeteg könyvet, cikket, angol nyelvű anyagot elolvastam már a témával kapcsolatosan. Sok tréningen vettem részt, amelyek egyértelműen hozzájárultak a személyes fejlődésemhez. A könyvemben a legfontosabb tapasztalataimat szeretném összegezni. Maszlagok és fölösleges információk nélkül.

 • Elkezded kitűzni, és elérni a céljaidat!

  Ha tisztában vagy az önfejlesztés teljes folyamatával, akkor elkezdheted beültetni azokat a gyakorlatba. Egyre nagyobb tervekkel fogsz rendelkezni a jövőre nézve, és egyre nagyobb célok elérését tudhatod majd a magadénak.

KÉREM A KÖNYVET!

Mi NEM ez a könyv:

 • Nem az, amitől holnapra sikeres leszel.
 • Nem motivációs olvasmány, hanem gyakorlatias önfejlesztő könyv.
 • Nem a vonzás törvényével, és nem spiritualitással foglalkozik.
 • Nem mellébeszélős csali könyv, ahol nincs leírva a lényeg.
 • Nem száraz elmélet, hanem 100% gyakorlati tapasztalat.
 • Nem légből kapott információgyűjtemény, hanem rengeteg forrás és könyv összegzése.

MIT TARTALMAZ?

CÉLTUDATOSSÁG

Nem csak a siker szempontjából fontos a célkitűzés, de a vágyaink és szenvedélyeink maximális kihasználásához is rendkívül fontos képesség. A céljaid kitűzése és elérése eudaimónikus boldogságot eredményez, ami nagy eséllyel életed végéig tartani fog, és mindig cselekvésre sarkall majd!

ÖNBIZALOM ÉS MAGABIZTOSSÁG

Az önbizalmad fejlesztésének egyik alapköve a problémamegoldás, a másik pedig a célirányos masszív cselekvés. Ha képes vagy céltudatosan élni, és sikereket elérni az életben, akkor hihetetlen önbizalomra tehetsz szert. Az könyv segítségével mindezt elsajátíthatod, és segítséget és tanácsot kapsz az önbizalmad fejlesztésére, emellett megismerheted az önbizalommal kapcsolatos elméleti ismereteket is, hogy jobban tisztában legyél a folyamattal.

ÖNBECSÜLÉS

Ha képes vagy pozitívan vélekedni magadról, akkor azzal egy boldogabb életet eredményezhetsz a magad és a környezetedben élők számára. Manapság rengeteg olyan esemény van, ami elszívja az önbecsülésünket, és előbb utóbb elveszítjük az irányítást az életünk felett. A könyvből megtanulhatod az önbecsülésed fejlesztésének az elméleti részét, és emellett masszív cselekvéssel elindulhatsz a fejlődés útján, hogy rendbe hozd az énképed és elkezdj egy sikeres és pozitív emberként vélekedni magadról.

SZOKÁSOK

A szokásaink adják a mindennapi életünk láthatatlan szerkezetét. Viselkedésmintáink közel negyven százalékát szinte minden nap megismételjük, de ha ezt általánosítva nézzük, akkor akár azt is tapasztalhatjuk, hogy a napjaink 90 százaléka mind egy-egy szokás. Úgy vélem, hogy már ebből a két tényből felismerhető, hogy mennyire is fontosak a szokásaink és azok formálása. Ugyanis ha változtatunk a szokásainkon, változtatunk az életünkön.

POZITÍV PSZICHOLÓGIA

A világon élt valóban sikeres emberek képesek voltak kialakítani magukban a pozitív lelki beállítottságot olyannyira, hogy teljes mértékben el tudták űzni a fejükből a negatív és aggódó gondolatokat. Kifejlesztették magukban azt a már gyerekesen pozitív tulajdonságot, hogy teljes mértékben a Gondviselésre bízták magukat, és minden helyzetben a legjobbat várták el. A pozitív lelki beállítottság a karizma egyik alaptétele. A legtöbb ember negatív lelki beállítottságú, és ha megfigyeled őket, láthatod, hogy nem rendelkeznek személyes vonzerővel.

AJÁNDÉKOK

A vásárlás után AZONNAL LETÖLTHETŐEK!

A céltudatosság az egyike a modern kor legértékesebb készségeinek, melyet érdemes magas szinten tartani. Ez a rövid és ingyenes e-book segítségedre lehet bármikor, ha ötleteket szeretnél gyűjteni, ha meg is szeretnéd valósítani a céljaidat, és nem csak leírni őket.

Értéke: 990Ft

Ez a rövid és tömör jellemfejlesztésről szóló e-book segítségedre lesz az erkölcsi alkatod fejlesztésében. Ha úgy érzed, hogy szeretnél javítani a személyiségeden és jellemeden, akkor ez egy remek kiindulási pont lesz a számodra. Kezdj hát bele még ma!

Értéke: 990Ft

Plusz egy segédlet a szokásformáláshoz.

Őszintén a nehezebb útról!

Nem arra motivállak, hogy járd a könnyű utat és állj be a sorba. Arra biztatlak, hogy vállalj kőkemény kihívásokat, fejleszd a készségeidet maximális szintre, oldj meg komoly problémákat! Őszinte ember vagyok, így nem a mézes mázas maszlagot írom le, hanem az igazságot a személyes fejlődéssel kapcsolatosan.

Olyan információt adok a kezedbe, amely évek gyakorlati tapasztalatán alapul, így megkímélheted magad az önfejlesztéssel kapcsolatos buktatók egy részétől.

Miben lehet részed, ha megismered a könyvben leírtakat?

 

Képes leszel nehezebb célokat kitűzni és elérni. Az emberek többsége nem mer nagyobb célokat kitűzni, mert nem hisznek azok megvalósításában. Tehát nem hisznek magukban, és a kitartásukban. A legfontosabb dolog, amit elsők között érdemes elsajátítani az életben az a céltudatosság.

Egyre fejlődőképesebb leszel. Ez a könyv nem pusztán motivációs olvasmány, hanem az igazság a személyes fejlődéssel kapcsolatosan. Arra biztatlak, hogy tanulj, vállalj kihívásokat, szerezz új készségeket és fejleszd azokat, ismerd meg önmagad.

Kialakítod magadban a fejlődési szemléletmódot. És ezzel egyben képessé válsz egyre nehezebb problémák megoldására is.

Bekerülsz azon emberek 1%-ába, akik tettekkel és folyamatos eredményekkel fejlesztik az önbizalmukat. A legtöbben csak beszélnek a jövővel kapcsolatos terveikről, csak leírják az elképzeléseiket, de nem valósítják meg azokat. Nem azt mondom, hogy ez egy könnyű feladat. Azt mondom ehelyett, hogy ez a nehezebb út. És csak annak való, aki valóban elkötelezi magát a személyes fejlődés terén. Ebben fogok Neked segíteni.

legyen ez egy új élmény, és egy jobb élet kezdete.

Ha úgy döntöttél, hogy el szeretnéd olvasni a könyvet, akkor az alábbi linken meg tudod vásárolni. Úgy gondolom, hogy ez csupán egy jelképes összeg egy ilyen információgyűjteményért. Vágj bele minél hamarabb! 🙂

Kérlek töltsd ki a megrendelő űrlapot!

Amint elküldöd, a könyv letölthetővé válik a kiküldött E-mailben, ahogyan a két ajándék termék is. Banki átutalás esetén a feldolgozást követően tudod letölteni.

 

Számlázási adatok

További információk

Rendelésed

Product
Quantity
Total
×
E-Könyv (Digitális könyv)
1
2690 Ft
Cart Subtotal 2690 Ft
Order Total 2690 Ft
 • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. Megjegyzésként, kérlek, tüntesd fel a rendelés azonosítóját. A könyvet e-mailben kapod meg, 24 órán belüli feldolgozást követően.